Alltidvarmt har gjennom mange år tilegnet seg stor kunnskap om forskjellige dukvaliteter. Vi har derfor et stort utvalg i markise og screenduker fra de største produsentene i Europa, fra standard markiseduk i akryl til vanntette polyesterduker med selvrensende effekt utviklet med Nanoteknologi. Vi leverer også markiseduk som er flammebeskyttet for ekstra sikkerhet.

  • Doble egenskaper:
  • Avstøtende
  • Selvrengjørende

Overflatebehandlingsteknologiene som brukes for Parà Tempotest®-merket er nanoteknologier, da de utarbeides etter nanoskalaer. Teknologiene er et resultat av nano-teknologiforskning utført av Dupont™ Teflon® tekstilbeskyttelse i kompaniskap med Parà solbeskyttelsesinstallasjoner. En nanometer er en milliarddels meter.

Alle Parà Tempotest®-teknologiene bruker en overflatebehandling som danner en molekylær barriere etter en nanoskala rundt hver fiber, et komplett, dobbeltvirkende impregnerende og selvrengjørende beskyttelsessystem mot vann- eller oljebaserte flekker.

Under produksjonsprosessen blir produktet lagt i badet med overflatebehandlingsmiddel som en nanometrisk polymeremulsjon som oppretter en sterk forbindelse til fiberen under polymeriseringen av stoffet for å danne en usynlig barriere. Hvis det dannes flekker, vil den impregnerende komponenten i denne nanoskalabarrieren hjelpe vannet og regnet med å vaske bort smuss.
Flekker fjernes fra stoffet slik at det holder seg pent, fungerer effektivt og er holdbart over tid.

Vi leverer markise og screenduker fra Sandatex, Sattler, Para, Ferrari, til våre produkter.

Kontakt ossRing Oss! 401 98 091

Åpningstider 08.00-21.00

Bingenvegen 63 1923, Sørum